Curs de constructie unghii false

Buna fetelor!
Am avut norocul sa particip cu ceva timp in urma la un curs de constructie din gel in Ungaria, organizat  de una dintre cele mai faimoase tehnicean de unghii aplicate: Darabos Evi, campion european in constructie.
Cate am invatat nu va pot descrie, dar va asigur ca in privinta continutului acest curs era ceva foarte "consistent".
Cursul a inceput de dimineata si in primele ore maestra ne-a aratat arta adevarata in ceea ce priveste constructia unghiilor din gel. Nu puteam sa ma opresc din scris, asa ca am notat aproape fiecare cuvant rostit de ea in timp ce o urmaream cu gura cascata miscarile lejere cu care forma arcul C sau realiza french-ul perfect....
Dupa ce ne-a prezentat cu lux de amanunt fiecare pas de 3 ori (a construit 3 unghii) - un french simplu, patrat; un french cu prelungirea patului unghiei tot parat si o unghie stiletto extrem de lung, aici ne-a aratat si unele tehnici de decorare din gel.
Eram pur si simplu uimita... Dar aveam si emotii pentru ca se apropia momentul in care noi, fetele care participam la cursul ei era sa avem rolul principal: au ajuns modelele noastre cu unghii naturale si trebuia sa realizam aceleasi modele pe care ne-a prezentat ea. Sora mea cea dulce era cea care s-a sacrificat de dragul meu si m-a lasat sa-mi incerc norocul pe unghiile ei :)
Pana la urma toate ne-am descurcat de minune deoarece  dupa fiecare pas a venit maestra langa noi, a verificat daca sarcina era indeplinita la perfectie si doar dupa aprobarea ei ne-am apucat de urmatoarea etapa. 
In final, dupa ce le-am terminat cele trei unghii, m-a cuprins o stare de euforie amestecata cu o oboseala si stres - placut intr-un fel.... Urmea ultima verificare si parere sincera din partea ei despre munca noastra. Ea fiind foarte exigenta si obisnuita cu perfectiune imi faceam griji, vedeam si defectele inexistente in munca mea, sora mea ma tot linistea ca n-am motive sa-mi fac griji si ca totul a iesit perfect!
 Cand in final a venit ea si m-a felicitat, eram in al noualea cer! :)

Gelish, my love! Gelish, iubirea mea! :)

Buna fetelor!
Am testat un nou produs, un gel lac de la Gelish Harmony si sunt atat de incantata! :) Chiar daca initial aveam dubii si nu intelegeam care sunt avantajele lui, de ce are pretul pe care il are, dupa ce l-am incercat m-am indragostit de el pana peste cap! :) Ca sa impartasesc si cu voi, am pregatit un tutorial pe care in premiera am inregistrat cu voce si incerc sa va prezint modalitatea de aplicare, de indepartare si avantajele acestui produs revolutionar.
Timpul de aplicare se rezuma la 20-30 minute (depinde cat de repede lucrati), iar indepartarea 10 minute. Nu afecteaza unghiile naturale si sta pe unghii cat un gel! :) Stralucirea lui este de nedescris, iar nuantele sunt atat de minunate, lacul e foarte fluid, usor de intins, si are un grad de acoperire nemaintalnit.
Desi tutorialul e un pic mai lung ca de obicei (20 min), sunt convinsa ca veti afla multe noutati si informatii utile legate de acest produs :)
Pe scurt, costurile unghiilor de Gelish sunt urmatoarele: 
Gelish (culoare) ................... 88.88 Ron
Gelish Top Coat .................. 88.88 Ron - nu poate fi inlocuit cu alt gel de luciu!
Cleaner 60 ml ...................... 16.55 Ron
Lichid pt indepartare 60 ml ...14.99 Ron
TOTAL                                209.30 Ron - ajunge pentru aproximativ 50 manichiuri.