Blue roses 3d / Trandafiri albastrii 3d

Buna fetelor!
De data asta vrea sa va arat cum se lucreaza cu portelanul - praful acrylic - in vederea realizarii decoratiunilor 3D. 
Daca vreti sa va apucati de modele 3D veti avea nevoie de prafuri colorate de portelan (acryl), lichid acrilic, pensule speciale pentru portelan si un pic de rabdare si pasiune :)

In cazul in care urmeaza sa decorati unghii false, puteti efectua toata procedura direct pe unghii, urmand ca ulterior cu ocazia intretinerii sa o dati jos prin pilire. In cazul unghiilor naturale va propun sa realizati florile pe o alta suprafata curbata asemanator unghiilor si sa o lipiti ulterior cu lac transparent sau cu adeziv special pentru unghii. Eu am folosit un sablon de unica folosinta pentru prelungirea unghiilor pe care am lipit pe un pix obisnuit. Astfel floricelele au forma unghiilor, ele se lipesc pe toata suprafata unghiilor dand senzatia ca erau realizate direct pe unghie. 

Procedura de lucru era urmatoarea: 
1. Am pregatit floricele din portelan (vezi tutorialul de mai jos)
2. M-am dat cu un strat de lac de baza
3. M-am dat cu oja de culoare albastra
4. Am aplicat glitter agrintiu si turcoaz pe unghii, dar si cateva pietricele + un strat de luciu
5. Am lipit florile de portelan. - Gata! :)
Sper sa va placa! :)



Black - gold glitter nails for beginners :)



Hi girls,
After a long silence in nail art here I am back again with a smooth, easy design. I used some colors I really don't like to combine together (gold with black - I prefer magenta, cyan or silver to be combined with black), but this time because of the gold glitter it has a gorgeous holographic reflex, I felt that it would be a lucky combination. :)

Buna fetelor!
Dupa o perioada prea lumga de tacere, iata-ma inapoi in gasca devotatilor de nail art! Vor da startul cu un model foarte usor de realizat chiar si pentru incepatori. Am folosit o combinatie de culori care in mod normal nu as alege, dar datorita reflexiilor holografice a glitterului pe care l-am folosit, am ajuns la concluzia ca de data asta ar fi combinatia perfecta.

In order to realize this design you'll need a black nail polish, gold glitter powder and gold hexagon glitter - big size - clear nail polish, base coat and the special brush to apply glitter powder.
Pentru realizarea acestui model am folosit un lac special de baza, lac negru, glitter praf si glitter hexagonal mare cu reflexii holografice, oja transparenta si pensula evantai pentru aplicaea prafului glitter.

Produsele folosite la acest model sunt disponibile pe site-ul latinonails.com. Pentru a accesa magazinul on-line, dati click pe banner-ul de mai jos :)